Lincoln MKZ Forum banner

1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I'm new to the forum, but not new to Lincoln. I owned a 2000 Lincoln LS and now am the proud owner of a 2014 MKZ 2.0 AWD (my dad bought a 2018 Continental last October just to make me jealous! :)

Two quick questions:
1) My nav has seemed to have lost her voice! I no longer get voice prompts when using the nav. I can click the "repeat" icon in the upper right hand corner and I hear her loud and clear, but I can't hear her when it's time to make the turn. Radio continues to play (no volume lowering) and the nav screen shows the correct routing details and turn prompts--just no voice. This started happening about a month ago. I don't use the nav very often (push Google Maps through BT connection) but would love to have it work right when I use it.
2) I have my remote start settings (Absolutely love this feature!) to use automatic temp settings and heated seats set to auto. Temp settings seems to be working well in hot or cold temps, but I don't think my seat settings are working (or have ever worked)? They're never cold/hot weather dependent. Is there another setting I'm missing? Anyone else experience this?
 

Attachments

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #2 ·
Took the car in for an oil change today and asked about these two issues. Completed a factory reset and got the auto heated seats (remote start) to work on both driver/passenger seats. Went through the navigation settings again and found a menu item "Guidance Prompt Mute." that was checked--now my NAV talks to me again! All other settings were correct.

Thank you for the input!
 
1 - 2 of 2 Posts
Top